Трябва ли децата да плащат за греховете на родителите? Попитайте

...
 Трябва ли децата да плащат за греховете на родителите? Попитайте
Коментари Харесай

Дъщерята на Брендо плаща за бащини грехове

 

Трябва ли децата да заплащат за греховете на родителите? Попитайте дъщерята на Брендо, която тези дни бе уволнена от Би Ти Ви, макар че никой не е имал възражения към работата й в   „ Шоуто на Николаос Цитиридис ”, научи „ Уикенд ”. Александра работеше като продуцент и бе натоварена с редица задължения.

Красивата брюнетка отговаряше за всичко, което се случваше от избора на посетители до фотосите на терен. Щерката на Брендо се справяла съвършено с работата си, само че настойчиво криела произхода си. Банева се смущавала от роднинската си връзка с него и направила всичко допустимо да не бъде свързвана с името му по какъвто и да било метод. Във Facebook Александра употребява псевдоним, който изключва семейството й, а измежду фотосите й няма нито една, на които да е с татко си. Тайната й запазил даже вощещият Николаос Цитиридис, с който били близки другари още преди да проработят дружно. Името на комедианта даже бе спрягано за водещ на нейната женитба в Лозенец.

Разкритието, че Александра е щерка на кокаиновия крал, хвърлило в шок управлението на малкия екран, което от повече от месец приглася на президента за „ Мутри вън “. Побързаха да уволнят момичето с тъпия мотив: „ Не желаеме да свързват медията ни с близки на хора от подземния свят ”. Както е известно, от 4 години Банев е разгласен за търсене от Интерпол с алена бюлетина по обвиняване за пране на пари и образуване на престъпна група. Какво е отговорна обаче за това щерка му?

Момичето приключило публицистика в университета в Уестминстър в Лондон, а в свободното си време заработвало като модел. След като се дипломирала, Александра се пробвала в стилния отрасъл, само че решила, че това не е за нея и отпътувала да кара журналистически стаж в американски медии.

Очевидно подготовката й е била добра, откакто в Би Ти Ви незабавно я назначили. Сега обаче се оказа, че по-важно е на кого е дъщера, а не какво знае.

Александра употребила време оптимално, с цел да на научи занаята, не поради парите. Взимала към 2000 лв., само че за идващите няколко генерации в рода на Брендо това няма да е проблем.

Една от наследниците му - Алекс обаче въобще не се е възгордяла и не парадирала със стандарта си на живот. Дори споделяла на приятелки, че за нея е задължение, не шанс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР